Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جهان یکی از میادین بسیار مهم این رشته ورزشی است که کشورهای شرکت کننده با بهترین نفرات خود در آن حضور می‌یابند. بیست و یکمین دوره مسابقات والیبال قهرمانی جوانان زیر ۲۱ سال جهان با حضور ۱۶ تیم برتر از قاره‌های مختلف از اول تا یازده مهر ۱۴۰۰ به میزبانی مشترک ایتالیا و بلغارستان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیست‌ویکمین دوره رقابت‌های والیبال قهرمانی مردان زیر ۲۱ سال جهان از یکم مهرماه آغاز می‌شود و تیم‌های روسیه با ۱۰ قهرمانی(چهار شوروی و ۶ روسیه)، برزیل با چهار قهرمانی، لهستان با سه قهرمانی، بلغارستان یک قهرمانی و ایران (قهرمان ۲۰۱۹) که قبلا در سکوی نخست این رقابت‌ها قرار گرفتند، برای جام ۲۱ رقابت جدی خواهند داشت.

از سوی دیگر ایتالیا که تا کنون جام قهرمانی به دست نیاورده است و با چهار مدال نقره و دو نشان برنز در جایگاه هشتم مدال‌آوران این رقابت‌ها قرار دارد، با امتیاز میزبانی این دوره به دنبال نخستن قهرمانی خود است و از مدعیان واقعی این رقابت‌ها محسوب می‌شود.

مرحله گروهی جام بیست‌ویکم با حضور ۱۶ تیم در چهار گروه زیر از یکم تا سوم مهرماه با برگزاری ۲۴ دیدار پیگیری خواهد شد:

گروه A: ایتالیا، مصر، جمهوری چک، تایلند

گروه B: بلغارستان، کوبا، بحرین، لهستان

گروه C: ایران، آرژانتین، مراکش، بلژیک

گروه D: روسیه، برزیل، کامرون، کانادا

بر این اساس، رقابت‌های مرحله گروهی تیم‌های حاضر در گروه A و C به میزبانی ایتالیا و رقابت‌های تیم‌های حاضر در گروه B و D به میزبانی بلغارستان برگزار خواهد شد.

تیم ملی والیبال جوانان ایران در سال ۲۰۲۱ سیزدهمین حضور خود در مسابقات قهرمانی مردان زیر ۲۱ سال جهان را در حالی تجربه خواهد کرد که در ۱۲ دوره قبل تنها دو بار بر روی سکو رفته است. این تیم در سال ۲۰۱۹ با هدایت بهروز عطایی عنوان قهرمانی این رقابت ها را به دست آورد و در سال ۲۰۰۷ با سرمربیگری مصطفی کارخانه به عنوان سومی رسید.

تیم ملی والیبال جوانان ایران در دور مقدماتی این رقابت‌ها در گروه C با تیم‌های آرژانتین، مراکش و بلژیک هم‌گروه است و روزهای یکم تا سوم مهرماه به ترتیب به مصاف بلژیک، آرژانتین و مراکش می‌رود.

عملکرد والیبال ایران در مسابقات جهانی جوانان

جوانان والیبال ایران تا کنون در ۱۲ دوره مسابقات قهرمانی جهان حضور داشتند که کسب عنوان قهرمانی در دوره گذشته (بحرین ۲۰۱۹) بهترین عملکرد آنان است. هم چنین تیم ایران عنوان سومی این رقابت ها را در سال ۲۰۰۷ با شکست ایتالیا در مراکش کسب کرد.

تیم ملی والیبال جوانان ایران در سال ۱۹۹۳ برای نخستین‌بار مجوز حضور در رقابت‌های جهانی را به دست آورد که با کسب عنوان پنجمی به کار خود پایان داد. جوانان ایران در سال‌های ۲۰۰۵ در پنجمین حضور خود و ۲۰۱۳ هشتمین حضور خود نیز موفق به کسب عنوان پنجم جهان شدند.

سال ۲۰۰۳ مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جهان به میزبانی جمهوری اسلامی ایران در تهران برگزار شد و تیم ایران موفق به کسب عنوان ششمی شد. در سال ۲۰۱۱ تیم ایران در برزیل نیز موفق به کسب عنوان ششمی شد.

تیم ملی والیبال جوانان ایران در مسابقات سال ۲۰۰۹ (هفتم)، رقابت‌های سال ۱۹۹۹ هشتم و سال ۱۹۹۷ عنوان نهم رقابت‌های جهانی را به دست آورد.

جوانان ایران در سال ۲۰۱۵ و در کشور مکزیک در رتبه دوازدهم قرار گرفت. در سال ۲۰۱۷ و در جمهوری چک، تیم‌های لهستان، کوبا، روسیه، برزیل و ایران در جایگاه اول تا پنج ایستادند. در این دوره هدایت تیم ایران بر عهده بهروز عطایی بود.

در سال ۲۰۱۹، تیم ملی ایران باز هم با هدایت بهروز عطایی در جمهوری چک با شکست ایتالیا در جایگاه نخست این رقابت ها قرار گرفت.

روسیه، پرافتخارترین تیم

تیم والیبال جوانان روسیه مدافع عنوان قهرمانی این رقابت‌ها با رفتن بر روی سکوی در ۱۶ دوره مسابقات قهرمانی جهان شامل ۱۰ مدال طلا، دو نایب قهرمانی و چهار نشان برنز، عنوان پرافتخارترین کشور این رقابت‌ها را در ۲۰ دوره گذشته این مسابقات در پرونده کاری خود دارد. البته چهار مقام قهرمانی و دو نشان برنز این کشور مربوط دوره اتحاد جماهیر شوروی سابق است.

جوانان برزیل با کسب چهار مقام قهرمانی، ۶ نایب قهرمانی و چهار عنوان سومی در مجموع در ۱۴ دوره مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جهان بر روی سکو رفته است و از نظر آمار کسب مدال، رتبه دوم جهان را به خود اختصاص داده است. لهستان نیز با سه قهرمانی در مقام سوم این رده‌بندی قرار دارد.

تیم‌های بلغارستان، ایران و کره‌جنوبی با یک مدال طلا و یک نشان برنز در جایگاه چهارم این داده آماری هستند. با توجه به اینکه کره‌جنوبی در این دوره از رقابت‌ها حضور ندارد، تیم جوانان ایران این فرصت را دارد که با رفتن بر روی سکو به عنوان تیم برتر قاره آسیا در میان مدال آوران معرفی شود.

انتهای پیام/

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: والیبال جوانان جهان تیم والیبال جوانان ایران والیبال ایران بهروز عطایی تیم ملی والیبال جوانان ایران مسابقات والیبال قهرمانی جوانان جوانان ایران در سال دوره مسابقات رقابت ها جوانان جهان نشان برنز کسب عنوان تیم ایران بر روی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان

به گزارش "ورزش سه"، قهرمان جهان در سال ۱۹۷۸ میراثی فراموش‌نشدنی در فوتبال از خود به جای گذاشت. مرد روزاریو و یکی از مهم‌ترین افراد تاریخ فوتبال آرژانتین و جهان، اگرچه به‌عنوان یک فوتبالیست دوران حرفه‌ای خوبی داشت اما به‌عنوان مربی به شکوه خود رسید و بهترین روزهای عمرش را در آن بازه سپری کرد.

منوتی سفر خود را در دوران مربی‌گری با هدایت نیوولز آغاز کرد و سپس قهرمانی با اتلتیکو هوراکان در سال ۱۹۷۳ او را به تیم ملی آرژانتین رساند.

او می‌دانست چگونه تیم ملی را به سبک خود بسازد و همین کار را هم کرد. او تیمی هجومی ساخت که در سال ۱۹۷۸ قهرمان جام جهانی شد و بر بام فوتبال جهان ایستاد، کاملا به لطف منوتی.

پس از ناامیدی در سال ۱۹۸۲ و حذف از جام جهانی، او به بارسلونا پیوست و در آنجا سه عنوان قهرمانی به‌دست آورد. منوتی همچنین در دو دوره هدایت بوکا جونیورز را برعهده داشت. سه دوره هم در ایندیپندنته حضور داشت و تا زمان بازنشستگی در سال ۲۰۰۷ در باشگاه‌های اتلتیکو مادرید، ریورپلاته، پنیارول، تیم ملی مکزیک، سمپدوریا، روزاریو سنترال، پوئبلا و تکاس هم مربی‌‌گری کرد.

او که همیشه مردی محترم در فوتبال آرژانتین بود، در چند وقت اخیر خود را وقف حضور در مدیریت و مشورت در خصوص روند تیم ملی کرده بود. او یکی از حامیان لیونل اسکالونی بود که درنهایت منجر به قهرمانی آرژانتین در جام جهانی ۲۰۲۲ شد.

این مربی آرژانتینی پرافتخار امروز یکشنبه در سن ۸۵ سالگی درگذشت. او بخش قابل توجهی از تاریخ فوتبال را به خود اختصاص داده و انتظار می‌رود در ساعات آینده باشگاه‌های زیادی به این اتفاق تلخ واکنش نشان دهند.

دیگر خبرها

  • دختران کردستان نایب قهرمان رقابت‌های وزنه‌برداری جوانان ایران شدند
  • شکست جوانان ایران مقابل شاگردان مسعود شجاعی
  • بوکسور ارومیه‌ای قهرمان مسابقات جوانان آسیا شد
  • کسب ۳ مدال طلا توسط بانوی وزنه بردار کردستانی
  • حذف ترامپ و ستاره ایرانی از قهرمانی جهان
  • شگفتی در اسنوکر قهرمانی جهان؛ حذف وفایی، سالیوان و ترامپ
  • آرژانتین در غم درگذشت اولین مربی قهرمان جهان
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۶ اردیبهشت
  • سرمربی تیم هندبال جوانان: برای کسب سهمیه جهانی می‌جنگیم
  • قهرمانی تنیسور آذربایجان غربی در تور جهانی تنیس J ۳۰